Harbiye Açık Hava Yeni Sezona Hazır

0
57

İstanbul’un en prestijli etkinlik mekânlarından biri olan Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu, heyecan verici bir yeni sezonla kapılarını müzik ve sanat tutkunlarına açtı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirak şirketlerinden Kültür AŞ’nin işlettiği bu mekân, yenilenen yüzüyle bu sezon da sanatseverlere unutulmaz deneyimler sunmaya hazır.

Şehrin kültür mirasında önemi oldukça büyük olan ve tüm İstanbulluların kalbinde özel bir yeri olan Harbiye Açık Hava, geçen sezon mekân dönüşüm ve markalaşma çalışmaları yaparak, 1 milyon misafiri ağırladı. Tarihinde birçok dünya y,ıldızına ev sahipliği yapmış olan mekân, eski enerjisine yeniden kavuştu ve yeni sezonda farklı müzik türlerindeki dünya yıldızlarını sahnesinde ağırlamaya, izleyicilere yeni eşsiz anılar yaşatmaya hazır.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirak şirketlerinden Kültür AŞ’nin işletmeciliğini yaptığı Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu, bu sezon da birbirinden önemli isimlerin sahnelerine ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Yeni sezona renkli bir başlangıç yapmak için tüm hazırlıkları tamamlanan Harbiye, binlerce İstanbullu müzikseveri sezon boyunca sevilen isimlerle buluşturacak. Yeni sezonu 4 Mayıs’ta Tan Taşçı konseriyle karşılayan Harbiye, yine unutulmaz anların ve performansların adresi olacak.

İBB Kültür AŞ Genel Müdürü Murat Abbas, “Her müziksever için ayrı bir öneme sahip olan Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu, yeni sezonunda yine tüm seyircilerini hep birlikte yıldızlar altında, şarkılar söylemek için bekliyor. İstanbul’da bir yaz mevsimi geleneği haline gelen Harbiye Açık Hava konserleri, bu sezon çok daha geniş bir müzik skalası ile daha fazla dinleyiciye hitap ederken her yaştan dinleyiciyi, Harbiye Açık Hava’da hep birlikte yaratacağımız yeni konser anılarına davet ediyoruz. Özlediğimiz yıldız isimleri ağırlamak için sabırsızlanırken, Harbiye Açık Hava Tiyatrosu’nun sezonunu bu sene uzatmayı da hedefliyoruz.” dedi.

Harbiye Açık Hava etkinlik takvimine buradan ulaşabilirsiniz.

Dünya Yıldızları Harbiye’de!

İstanbul’un en köklü ve prestijli etkinlik mekânlarından olan Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu, yeni sezonda birbirinden değerli isimleri ağırlayacak.  David Garrett, Chris Botti, İbrahim Maalouf, Gregory Porter, Gipsy Kings, Buika gibi dünya çapında tanınan sanatçıların yer aldığı yeni sezonda çok daha sesli, çok daha renkli buluşmalara ev sahipliği yapacak.

Etkinlik Programı:

07.05.2024 – David Garrett
17.05.2024 – Chris Botti
24.05.2024 – İbrahim Maalouf
25.05.2024 – İbrahim Maalouf
26.05.2024 – Azerbaycan Devlet Halk Dansları Topluluğu
21.06.2024 – Buena Vista All Stars
05.07.2024 – Salut Salon
06.07.2024 – Yngwie Malmsteen
08.07.2024 – 31. İstanbul Caz Festivali / Gregory Porter
12.07.2024 – 31. İstanbul Caz Festivali / Chris Isaak