Rumeli Pilavcısı | Bu Lezzet Çok Özel

0
5356

Silivri’nin tadı damağınızda kalacak pilav noktası Rumeli Pilavcısı New Center arkasında hizmet veriyor.

2017’den beri Rumeli Pilavcısı adıyla pilavcılık sektöründe faaliyet gösteren Fatma ve Bülent Cabbar çifti Silivri’de New Center arkasında hizmet veriyorlar. Arnavut ve Makedonya göçmeni olan Fatma ve Bülent Cabbar, işletmelerinin adını bu yüzden Rumeli Pilavcısı olarak koyduklarını söylüyorlar. Hem çalışan hem de işletme sahibi olan çift, Silivri ve Silivri dışından pek çok müşterileri olduğunu belirtiyorlar.

09:00 – 00:00 arası Silivri New Center arkasındaki işletmelerinde hizmet veren Rumeli Pilavcısı’nda Kavurmalı, ciğerli, tavuklu ve vejeteryan pilav seçenekleri mevcut. Bunun yanı sıra tost çeşitleri, Sucuklu, kaşarlı, kavurmalı gözleme seçenekleri, ekmek arası ciğer ve tavuk tantuni çeşitleri de bulunuyor.

Bunların yanı sıra siparişleri de kabul eden Rumeli Pilavcısı, mevlüt pilavı gibi toplu pilav siparişlerini de hazırlayıp teslim ediyor. Yolu Silivri’den geçen herkesi mekanlarına beklediklerini belirten Fatma ve Bülent Cabbar çifti, “Bu Lezzet Çok Özel” sloganıyla lezzet garantisi sunduklarını belirtiyorlar.

Bizleri mekanlarında ağırlayan Rumeli Pilavcısını mutlaka ziyaret etmenizi öneriyoruz.