CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu, DiyaCenter Diyaliz Merkezi’ni Ziyaret Etti

0
34

CHP’nin Silivri Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu, Özel DiyaCenter Diyaliz Merkezi’ne bir ziyarette bulunarak, merkezde tedavi gören hastalarla birebir ilgilenme fırsatı buldu. Hastalara geçmiş olsun dileklerini ileten Balcıoğlu, merkezin personeli ve hastalarıyla sohbet ederek, onların beklenti ve önerilerini dinledi.

Yoğun İlgi ve Sıcak Karşılama
Silivri Özel DiyaCenter Diyaliz Merkezinde gerçekleşen ziyaret hem kurum personeli hem de hastalar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Balcıoğlu, diyaliz tedavisi gören hastalarla tek tek ilgilenerek, onların sorunlarını, beklentilerini ve önerilerini dinledi.

“Geleceğin Silivri’si” Vizyonu
Balcıoğlu, ziyaret sırasında yaptığı konuşmalarda, “Silivrimizin sorunlarına ve çözümlerine hakimiz. Herkesin yaşamak isteyeceği Geleceğin Silivri’sini birlikte inşa edeceğiz” dedi. Bu sözlerle, Silivri için umut dolu bir gelecek vaadinde bulunan Balcıoğlu, Silivri’de sağlık hizmetlerinin iyileştirilmesi ve erişilebilirliğin artırılması gibi konulara özel önem verileceğini vurguladı.

Sorulara İçten Yanıtlar
Balcıoğlu, ziyaret sırasında merak edilen soruları da içtenlikle cevaplandırdı. Vatandaşların ve sağlık sektörü çalışanlarının dile getirdiği sorunlara yönelik çözüm önerilerini paylaşarak, Silivri’de sağlık alanında yapılacak iyileştirmeler hakkında bilgi verdi.