YogaKioo ile “Sarnıçta Yoga” Geri Dönüyor!

0
12

Şerefiye Sarnıcı’nın tarihi atmosferinde yoga tutkunlarına unutulmaz bir deneyim yaşatan “Sarnıçta Yoga” etkinliği yeniden başlıyor. Night Shift etkinlikleri kapsamında organize edilen yoga seansları, dünyaca ünlü spor perakende markası INTERSPORT’un destekleriyle YogaKioo tarafından 15, 22, 29 Mayıs ve 5 Haziran tarihlerinde düzenlenecek.

1.600 yıllık tarihiyle İstanbul’un önemli kültür mirasları arasında yer alan Şerefiye Sarnıcı, Night Shift kapsamında çeşitli kültür sanat etkinliklerine ve farklı deneyimlere kapılarını açmaya devam ediyor. INTERSPORT’un destekleriyle gerçekleştirilecek olan YogaKioo ile Yoga seansları da bu etkinliklerden biri olarak İstanbullularla buluşacak.

YogaKioo’nun deneyimli eğitmenleri Sevim Parıltı, Serhat Çınar, Esra Taner ve Simge Ural tarafından yönetilecek olan yoga seanslarıyla katılımcılar, Şerefiye Sarnıcı’nın büyüleyici atmosferinde beden ve zihinlerini dinlendirme fırsatı bulacaklar.

Şehrin stresinden uzaklaşıp, Şerefiye Sarnıcı’nda dinginliği yakalamak isteyenler için “Sarnıçta Yoga” etkinliği kaçırılmayacak bir fırsat!

Etkinlik biletleri şimdi Passo’da!

Etkinlik Takvimi

Tarihler: 15, 22,29 Mayıs ve 5 Haziran2024
Saat: 20.30-22.00

Matların katılımcılar tarafından getirilmesi gerekmektedir.