Bora Balcıoğlu, Saadet Gıda Fabrikasını Ziyaret Etti

0
114

Silivri’de seçim atmosferi devam ederken, CHP’nin Silivri Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu, Alipaşa Mahallesi’nde bulunan Saadet Gıda fabrikasını ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyaret sırasında Balcıoğlu, fabrikanın işçileriyle öğle yemeği yedi ve “geleceğin Silivri’si” vizyonunu paylaştı.
“Geleceğin Silivri’si” Vizyonu
Balcıoğlu, işçilerle yaptığı sohbette Silivri için planladığı projeleri ve bu projelerin ilçenin geleceğine katkılarını anlattı. Sürdürülebilir kalkınma, adil ve şeffaf belediyecilik ve sosyal yardımları öncelikleri arasında sayan Balcıoğlu, Silivri’nin potansiyelini en iyi şekilde değerlendirmek istediğini vurguladı.
İşçilerin Talepleri ve Kültür Merkezi Sözü
Balcıoğlu, işçilerle samimi bir sohbet sırasında onların sorunlarını, taleplerini ve önerilerini dinledi. İşçiler arasından yükselen bir talep, ilçeye modern bir kültür merkezi kazandırılması oldu. Balcıoğlu bu talebe, “En kısa sürede ilçemize yakışır modern bir kültür merkezi kazandıracağız” diyerek yanıt verdi. Balcıoğlu, “planladıkları kültür merkezinin sinema, tiyatro salonları, konferans ve çok amaçlı salonlar ile yeni bir nikah salonunu barındıracak” dedi. Ayrıca Balcıoğlu, kültür ve sanatın herkes için erişilebilir olması gerektiğini ve bu merkezin ilçenin sosyal yaşamına büyük katkılar sağlayacağını belirtti.