Silivri Demokrasi Platformu Bileşenlerinden Savaşa Karşı Barış Mitingi

0
199

Silivri Demokrasi Platformu bileşenlerinin ortaklaşarak 26.10.2023 Perşembe günü saat 18:00 da Uğur Mumcu Meydanı Silivri de yapılacak olan basın açıklamasına Silivri halkını davet ederek katılmanız, savaşa karşı barış sesinin daha güçlenmesine  çok değerli katkı olacaktır. Denildi.

Silivri Demokrasi Platformu bileşenlerinin yaptığı ortak açıklamada şu ifadelere yer verildi:

”Uzun zamanlardan geri  Ortadoğu coğrafyanın da devam eden kanlı çatışmaların Irak, Suriye, Libya, Yemen, Afrika da yürütülen kanlı vesayet  savaşlarına ek olarak kanayan yara Filistin İsrail  savaşları  7 Ekim’den bu yana zirve yapmıştır. Hemen yanı başımızda yaşanan insanlığın ve insanlığımızın vicdanını kanatan kıyım ve yıkımların yol açtığı, savaşa karşı insanı ve tarihsel sorumluğumuz vardır.

 Silivri Demokrasi Platformu bileşenlerinin ortaklaşarak  26.10.2023 Perşembe günü saat 18:00 da Uğur Mumcu Meydanı Silivri de yapılacak olan  basın açıklamasına Silivri halkının katılması, savaşa karşı “Barış” sesinin daha güçlenmesine  çok değerli katkı olacaktır.. Ülkemizde de barış sesini yükseltmek herkes için geleceğimizi savunmanın öncelikli görevdir. Aramızda bulunmanız  barış savunucularını güçlendirecektir. Gereği özgür iradenize ait olup saygılar sunarız.”

Silivri Demokrasi Platformu  Bileşenleri