Silivri Belediyesi Kış Dönemi Kurs Kayıtları Devam Ediyor

0
502

Silivri Belediyesi Kültür Merkezi’nde kış dönemi kurs kayıtları devam ediyor. Kurslarda yetişkinlere; bağlama, klarnet, resim, Türk sanat müziği korosu, Türk halk müziği korosu, ut, kanun, ahşap gravür, vitray, cam sanatları, seramik, gitar, makrome ve sirtaki gibi eğitimler verilirken, çocuklara ise; resim, tiyatro, yaratıcı drama, seramik, bale, çocuk korosu, bağlama ve gitar gibi farklı branşlarda uygulamalı ve eğitici dersler verilecek.

Silivri Belediyesi Kültür Merkezi’nde kış dönemi kurs kayıtları devam ediyor. Kurslarda yetişkinlere; bağlama, klarnet, resim, Türk sanat müziği korosu, Türk halk müziği korosu, ut, kanun, ahşap gravür, vitray, cam sanatları, seramik, gitar, makrome ve sirtaki gibi eğitimler verilecek. Çocuklara ise resim (4-14 yaş), tiyatro (12-15 yaş), yaratıcı drama (6-11 yaş), seramik (7-15 yaş), bale (5-12 yaş), çocuk korosu (7-15 yaş), bağlama (9-15 yaş) ve gitar (10-15 yaş) gibi farklı branşlarda uygulamalı ve eğitici dersler verilecek.

Kurslara katılmak isteyen Silivrililer 7 Ekim 2022 Cuma gününe kadar https://kultursanat.silivri.bel.tr/ üzerinden online kayıt yaptırabilirler. Daha detaylı bilgi almak isteyenler ise Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne müracaat ederek ya da 0212 444 20 47 numaralı telefonu arayarak bilgi alabilirler.