Atatürk Anadolu Lisesi Estonya’da 4. Oldu

0
634

Estonya’nın Başkenti Tallin’de 29 Kasım -1 Aralık tarihlerinde düzenlenen ve dünyadaki en büyük Robot Festivallerinden biri olan,19 farklı ülke 3000 yarışmacı ve 10000 ziyaretçinin katılımıyla gerçekleşen ROBOTEX INTERNATİONAL’da Girişimcilik Kategorisinde Atatürk Anadolu Lisesi 4.oldu.

Silivri Kaymakamlığı öncülüğünde, Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün yürüttüğü “STEM Et Ne Olur, KODLA Senin De Olur! İSTKA (İstanbul Kalkınma Ajansı) destekli proje kapsamında katılan Atatürk Anadolu Lisesi Robotik Kodlama Öğrencileri Emir Halit Tuzcuoğlu, Atilla Özkanat ve BT Öğretmeni Güray Kartal Robotex International Estonya 2019 ‘da 4.oldu.

Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.                                                               Projemizin her zaman destekçisi ve yarışmaya katılmamızı teşvik eden Silivri Kaymakamımız Sayın Ali Partal’a, İSTKA Projemizin ortağı İstanbul Rumeli Üniversitesi Rektörü Sn. Prof. Dr. Tamer Dodurka’ya, Silivri Sanayici İş Adamları Derneği (SİAD) Başkanı Sn. Hakan Kocabaş’a, Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Ahmet Ay’a, Projeden Sorumlu Şube Müdürümüz Sn Erdal Aslan’ a ve bizlere sponsor olan Karınca Filitre’ ye, Çağ Kabara ‘ya, çok teşekkür ederiz…

*İSTKA Projesi Koordinasyon Ekibi*