Balcıoğlu, Silivri Devlet Hastanesi’ni Ziyaret Etti

0
134

CHP’nin Silivri Belediye Başkanı adayı Bora Balcıoğlu, seçim kampanyası kapsamında Silivri Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti. Balcıoğlu, hastanenin Başhekimi Mehmet Akif Seylan ve hastane personelleriyle bir araya geldi. Bu ziyaret sırasında, Balcıoğlu “Geleceğin Silivrisi” vizyonunu paylaşarak, sağlık alanında gerçekleştirmeyi planladığı projeler hakkında bilgi verdi.

Balcıoğlu, sağlık alanında ve tamamlayıcı sağlık hizmetlerinde yapmayı planladığı yeniliklerden bahsetti. Silivri’de sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmayı hedefleyen Balcıoğlu, vatandaşların daha kapsamlı ve erişilebilir sağlık hizmetleri alabilmesi için çalışacaklarını vurguladı.

Kamu Kurumları Yakınına Kreş Projesi
Hastane personelleriyle olan görüşmesinde Balcıoğlu, kamu kurumları çalışanlarının çocukları için yakın bir konumda kreş projesi planladıklarını açıkladı. Bu kreşin, özellilkle çalışan anneler için büyük bir kolaylık sağlayacağını belirten Balcıoğlu, projenin detaylarını paylaştı. Balcıoğlu, “Açacağımız kreşi, hem çocuklarımızın güven içinde kaliteli zaman geçirebileceği bir yer olacak hem de çalışan annelerin aile ve iş hayatı arasındaki dengeyi sağlamalarına yardımcı olacak” dedi.

Başkan adayı Bora Balcıoğlu proje kapsamında, 0-6 yaş arası çocukları olan kamu personellerinin çocuklarını 08.00’den gece 24.00’e kadar gün boyu bırakabileceğini nöbete giderken akıllarının çocuklarında kalmayacağının altını çizdi.

Balcıoğlu, çocukların fiziksel ve zihinsel gelişimine büyük önem verdiklerini, bu nedenle kreşin, çocukların oyun ve eğitim ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde donatılacağını belirtti.
Bora Balcıoğlu “Kreş projemiz, çocuklarımızın sağlıklı, güvenli ve eğitim bilimine dayalı bir ortamda yaşa uygun faaliyetlerle, oyunlarla ve eğitimle zaman geçirmeleri için özel olarak tasarlandı. Ayrıca çocukların uyku düzenlerini de gözeteceğiz. Uyku saatinde, çocuklarımızın rahat ve huzurlu bir şekilde uyumalarını sağlayacak özel bir alanımız olacak” dedi.