Evim Atölyem Silivri Sanatı ve Kadın Emeğini Geliştirme Derneği, kadın üretimini desteklemek ve el emeği ürünleri ekonomiye kazandırmak amacıyla yürüttüğü çalışmalarına bir yenisini daha ekliyor. Dernek bünyesindeki üretici kadınlar, hafta sonu boyunca Silivri Vega Maxi AVM’de kurulan özel stantlarda vatandaşlarla buluşuyor.
12 Ayrı Stantta El Emeği Göz Nuru Ürünler
Kadın emeğini görünür kılmak ve yerel üretimi desteklemek adına iş birliklerini sürdüren Evim Atölyesi, toplam 12 ayrı stantla dev bir sergi ve satış alanına imza atıyor. Cumartesi ve Pazar günleri boyunca açık kalacak olan stantlarda; takıdan dekorasyona, tekstilden sanatsal objelere kadar pek çok özel tasarım ürün Silivrililerin beğenisine sunuluyor.
AVM Yönetimine Teşekkür
Etkinliğe ilişkin dernekten yapılan açıklamada, kadın emeğinin desteklenmesinin önemine vurgu yapılırken şu ifadelere yer verildi:
“Kadın emeğine verdikleri kıymetli destek ve bizlere bu alanı tahsis ettikleri için Vega Maxi AVM yönetimine teşekkürlerimizi sunarız. Tüm Silivri halkını, kadınlarımızın el emeği göz nuru ürünlerini yakından görmeye ve onlara destek olmaya davet ediyoruz.”
Etkinlik Detayları:
- Yer: Silivri Vega Maxi AVM
- Tarih: Cumartesi ve Pazar
- İçerik: 12 Farklı Üretici Standı









































