ING Türkiye Kupası’nda Şampiyon: Fenerbahçe Beko

0
186

ING Türkiye Kupası final müsabakasında Fenerbahçe Beko, Karatay Spor ve Kongre Merkezi’nde Anadolu Efes’i 80-67’lik skorla mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı. 

Karşılaşmayı Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, Konya Valisi Vahdettin Özkan, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, TBF Başkan Vekili Ömer Onan, TBF Yönetim Kurulu Üyeleri ve TBF yöneticileri takip etti.

Karatay Spor ve Kongre Merkezi’nde oynanan mücadelenin ilk yarısını Fenerbahçe Beko, 42-35 önde tamamladı.

Kupa töreni öncesinde TBF Başkan Vekili Ömer Onan, ING Türkiye Kupası’na vermiş oldukları desteklerden dolayı Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a teşekkür plaketi takdim etti.

ING Türkiye Kupası’nda şampiyonluğa ulaşan Fenerbahçe Beko’ya şampiyonluk kupasını TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu, madalyalarını ise Konya Valisi Vahdettin Özkan, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve TBF Yönetim Kurulu Üyesi Alper Arıkoğlu sundu.

Kupa mücadelesinde final oynama başarısı gösteren Anadolu Efes’e ikincilik şiltini TBF Başkan Vekili Ömer Onan, madalyalarını ise TBF Asbaşkanı Hüseyin Beşok, TBF Yönetim Kurulu Üyeleri Lize Karaboğa Kaptan ve Haluk San verdi.

Final maçının en değerli oyuncusu olan Nick Calathes ödülünü, ING Kontrol ve Hazine Genel Müdür Yardımcısı Atıl Özus takdim etti.

Mücadelenin hakemleri Emin Moğulkoç, Yener Yılmaz ve Mehmet Karabilecen’e plaketlerini TBF Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Sarımermer verdi.