Silivrili Yarışmacı Yunus Emre’nin ”Vites Düşür” Sözleri Adada Kavga Çıkardı

0
89

Survivor All Star 2024’te oynanan dokunulmazlık oyununun ardından kırmızı takımda tartışma çıktı. Acun Ilıcalı tartışmanın ardından yarışmacılara tepki gösterdi.

Tv8 ekranlarında izleyiciyle buluşan Survivor All Star’ın dün akşam yayınlanan bölümünde konseyde Yunus Emre ve Mustafa Kemal arasında tartışma çıktı. Seslerin yükselmesiyle tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Acun Ilıcalı, 2 yarışmacıya oyundan men cezası vererek konseyi bitirdi.  

Survivor All Star’da dokunulmazlık için mücadele iki takımın yarışmacıları mücadele etti. Dokunulmazlık oyununun kazananı 12-9’luk skorla mavi takım oldu.

Haftanın 3’üncü eleme adayını belirleyecek olan kırmızı takımda yarışmacılar tartışmaya başladı. Konseyde Merve yaşadıklarını anlattı ve Mustafa Kemal’in kendisini kenara çekip hesap sorduğunu söyledi. Bu esnada Mustafa Kemal ise Merve’nin sözünü keserek “Yalancısın sen, yalan söylüyorsun” dedi. 

Acun Ilıcalı da yarışmacılardan bir daha böyle bir durumun meydana gelmemesini istedi. Mustafa Kemal’i samimi bulmadığını belirten Ilıcalı, “Ben seni bu konuda güvenilir bulmuyorum” dedi.

Mustafa Kemal, Ilıcalı’nın müdahalelerinin ardından Yunus Emre’nin “Vites düşür” demesine tepki gösterdi. Mustafa Kemal’in “Dışarı çıkalım, bana bağıramazsın, Survivor’ı yakarım” demesinin üzerine konseye 15 dakikalığına ara verildi. Bu esnada yaşananlar yayınlanmadı.

YARIŞMACILARA ÖDÜLDEN MAHRUMİYET CEZASI

Yunus Emre’ye tartışmadan dolayı 2 ödül cezası verildi. Daha öncesinden de 2 ödül oyunu cezası olan Yunus Emre, toplamda 4 ödül oyunundan yaralanamayacak. Konseyin yarım kalmasına neden olan Mustafa Kemal’e ise 3 ödülden mahrumiyet cezası verildi.

Kaynak: Survivor All Star’da kavga çıktı, Acun Ilıcalı tepki gösterdi: ‘Siz ne istiyorsunuz?’ – Gazete Duvar