Silivrispor Kulübü Başkanı Taylan Güraslan Yönetim Kurulu Listesini Açıkladı

0
1745

Silivrispor Kulüp Başkanı Taylan Güraslan, 17 Temmuz Cumartesi günü yapılacak olan genel kurul öncesi yeni yönetim kurulu listesinin tanıtım toplantısını gerçekleştirdi.

 Taylan Güraslan, toplantıda yaptığı açıklamada, takımı kendilerinin düşürdüğünü, düştüğü yerden yine kendilerinin 3.Lige taşıyacağını söyledi.  Güraslan Cumartesi yapılacak olan genel kurulda kongre sürecinin biraz daha sakin, naif bir ortamda ilerlemesini tercih ediyoruz. Bu ortamda Silivrispor’u gerginlik yaratmadan, el ele, kolkola seçime taşımak istiyoruz. En nihayetinde bu değerli kulüpte Şerafettin Arda ağabeyimizden bu zamana kadar başkanlık yapmış herkesin hakkı, hukuku var. Biz bu dönemde seçime gidene kadar sakin bir üslupla, naif bir şekilde seçime gidip sonuçlandırmak istiyoruz. Cumartesi günü seçilecek ben ya da Akgün Başkan kim olursa olsun Silivrispor’a en iyi şekilde hizmet edeceğine inanıyoruz. Burada amaç gençlere, çocuklara  hizmet etmek. Dolayısıyla bu kulüpte başkanlık yapacak bizler gençlere örnek olacak bir başkanlık yapmak zorundayız. Onun için 17 Temmuz tarihine kadar, o günün gecesine kadar naif, tartışmadan uzak, kavgadan uzak, ikili atışmalardan uzak bir anlayışla süreci takip edeceğiz ve sürecin içinde olacağız.” ifadesini kullandı.

Taylan Güraslan’ın Listesi

 Taylan Güraslan, Hayrettin Karabulut, Enver Katrancı, Mürsel Türk, Tuncay Kanburoğlu, Deniz Yelkenci, Suat Sarıoğlu, Mustafa Kaya, Aydın Algür, Burak Yetkin, Mustafa Salcan, Cengiz Korkmaz,  Mehmet Keleş, Ayhan Yazıcıoğlu, Aslan Elmas ve Raşit Yıldırım.