Kipa Sinema Pink Vizyonda Olanlar..

0
1998

Bu Hafta Silivri Kipa Sinema Pink’de Olan Filmlerimiz..

 

ŞANSIMI SEVEYİM İZLE

Sabahattin (Cem Gelinoğlu) çok şanssız olarak tanınan bir insandır. Bir çok kez hayatını kurtarabilecek işlere kalkışmıştır fakat hepsini eline yüzüne bulaştırmıştır. Sabahattin artık yeter der ve mahallesine döner hayatının mahallesinde devam etmesini uygun gören Sabahattin mahallesine döndüğünde mahallelinin onu istemediğini fark eder. Çok şanssız bir insan olan Sebahattin’in mahallelinin başına bir bela getireceğini düşünen insanlar Sabahattin’e iyice uyuz olmaya başlarlar. Sabahattin mahallede kendi halinde takılırken Yaprak adında güzel tatlı bir kızla tanışır. Yaprağın ona şans getireceğine inanan Sabahattin, Yaprakla kısa süre içerisinde çok samimi olurlar. Fakat Yaprak, Sabahattin’in yıllar önce başını ağrıttığı Durmuş’un kız kardeşidir. Yaprak bir şartla Sabahattin’le yakınlaşacağını söyler. O şart ise şöyledir; Gidip ağabeyim Durmuşun gönlünü alacaksın yoksa seninle konuşmam der. Sabahattin ise bu durumun kolay olmayacağının farkındadır. En yakın arkadaşı İzzet ile plan yapmaya başlayan Sabahattin işleri eline yüzüne bulaştırmadan Durmuş’un gönlünü almak zorundadır.
Bu filmin adı “Şansımı Seveyim” anahtar kelimesiyle sitemize ulaşmaktasınız. Şansımı Seveyim izle (yada) Şansımı Seveyim Tek Parça Full HD seyredin.
HDizleten.com Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleri ile Şansımı Seveyim Yerli filmleri izle Full HD seyredebilirsiniz. Siz değerli izleyicilerimize iyi seyirler dileriz.

Tür: 2017 FilmleriKomedi FilmleriYerli Filmleri

Yapım: 2017 – Türkiye

IMDB Puanı: Oylama Yapılmadı.

Yönetmen: Ender Mıhlar

Oyuncular: Cem Gelinoğlu , Zeynep Tuğçe Bayat , Gökhan Kıraç , Zerrin Sümer , Metin Yıldız

 

Ekleyen:

Pudra (Bize destek olmayı unutmayın!)

Çılgın Hırsız 3

İnsanları tehdit eden kötü adamı yakalama konusunda başarısız olan Gru, iyiler birliğinden ayrılmak zorunda kalır. Şimdi ortada kalınca büyük bir kimlik krizine girecektir. Bu sırada eski ikiz kardeş Dru onun yardımına koşacaktır. Fakat onun bir şartı vardır eskisi gibi kötülerden yana olarak maceraya atılacaklardır..

Tür: 2017AltyazılıAnimasyonEN İYİ FİLMLERKomedi

Yapım: 2017 – ABD

IMDB Puanı: 6.4

Yönetmen: Pierre Coffin, Kyle Balda

SİCCİN 4

Unutulmaz Siccin serisinin 4. filmi Siccin 4 izleyenlerine korku dolu dakikalar yaşatmaktadır. Siccin filmlerini izlemediyseniz yorumlar’da belirtirseniz filmleri sizler için sitemizde bulundurabilirim.
Bu filmin adı “Siccin 4” anahtar kelimesiyle sitemize ulaşmaktasınız. Siccin 4 izle (yada) Siccin 4 Tek Parça Full HD seyredin.
HDizleten.com Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleri ile Siccin 4 Yerli filmleri izle Full HD seyredebilirsiniz. Siz değerli izleyicilerimize iyi seyirler dileriz.

Tür: 2017 FilmleriKorku FilmleriYerli Filmleri

Yapım: 2017 – Türkiye

IMDB Puanı: Oylama Yapılmadı.

Yönetmen: Alper Mestçi

Oyuncular: Merve Ateş , Sebahat Adalar , Mirza Metin , Yasemin Kurttekin , Yasemen Büyükağaoğlu

Etiketler: 

O/float

O (It), dünyaca ünlü korku romanları yazarı Stephen King’in on yılardır okuyucularını korkutan, aynı adlı popüler romanından beyazperdeye uyarlandı. Derry’nin kasabası Maine’de çocuklar kaybolmaya başladığında, bir grup çocuk en büyük korkularıyla, yüzyıllardır katil ve vahşet hikâyeleriyle bilinen Pennywise adında şeytan palyaço ile yüzleşmek durumunda kalır.

Yönetmen :  Andres Muschietti
Oyuncular :  Bill Skarsgard, Jaeden Lieberher, Jeremy Ray Taylor
Tür :  Korku
Ülke/Ülkeler :  ABD
Süre :  135 Dk.
Yapım :  2017

Seanslar

DUB: 12:15 – 15:15 – 18:15 – 21:15

Kaçış Odası

Korku filmi tutkunu Jeff ve Ben, kız arkadaşları Jess ve Angie’yi de ikna ederek kaçış odası deneyimini yaşamak için Los Angeles’ın en iyi kaçış odalarından birine giderler. Dört gencin, bu karanlık detaylarla dolu odadan kaçabilmeleri için 55 dakikaları vardır. Dakikalar ilerledikçe odada yalnız olmadıklarını, duvara zincirle bağlı, maskeli birisinin daha bulunduğunu fark ederler. Hayatta kalmanın tek yolu, bu oyunu devam ettirmektir.

Yönetmen :  Peter Dukes
Oyuncular :  Skeet Ulrich, Sean Young, Randy Wayne
Tür :  Korku
Ülke/Ülkeler :  ABD
Süre :  86 Dk.
Yapım :  2017

 

I Love Yu Tuu

Amerika’da eğitim alıp köyü Tınne’ye dönen İbrahim’in iki kültür arasında yaşadıklarını neşeli ve kendine has mizahi bir üslûpla beyazperdeye taşıyan Sermiyan Midyat, ikinci hikâyede de bu farklılıklardan besleniyor. Tınne Köyü’ne Amerikalı bir gelinin gelmesiyle başlayan macera, bu kez İbrahim’in Amerika macerası ile devam ediyor. Filmde neredeyse tüm Amerika’nın kalkıp Tınne’ye gelmesiyle kahkaha dolu olaylar birbirini izliyor.

Yönetmen :  Sermiyan Midyat
Oyuncular :  Sermiyan Midyat, Nikki Leigh, Ayça Damgacı
Tür :  Komedi
Ülke/Ülkeler :  Türkiye
Süre :  1 Dk.
Yapım :  2017