Silivri’de 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla çeşitli kurum ve sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla anlamlı bir etkinlik düzenlendi.
Silivri Belediyesi, Silivri Kent Konseyi, Silivri Kadın Girişimciler Derneği, Üreten Kadınlar Platformu, Silivri Kadınları Platformu, Selimpaşa Gönüllüleri Derneği ve El İzi Tasarım Grubu tarafından organize edilen programa Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu da eşi Hayriye Sena Balcıoğlu ile birlikte katıldı.
Program, Silivri Sahili’nde gerçekleştirilen yürüyüşle başladı. Yürüyüşte kadınların emeği, toplumsal hayattaki rolü ve eşitlik mücadelesine dikkat çekildi.
Etkinlik kapsamında yapılan konuşmaların ardından söylenen türküler ve gerçekleştirilen koro gösterileriyle katılımcılar 8 Mart’ın anlam ve önemini birlikte paylaştı.
Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, kadınların emeği, azmi ve dayanışmasının toplumun güçlenmesinde büyük rol oynadığını belirterek, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen başta Silivri Kent Konseyi ve Silivri Kadın Girişimciler Derneği olmak üzere tüm kurum ve paydaşlara teşekkür etti.
Program, günün anısına yapılan etkinliklerle sona erdi.












































