Dünyaca ünlü piyanist ve besteci Fazıl Say, “Piyano Başında 50 Yıl” turnesi kapsamında 18 Aralık 2025 tarihinde Çorlu Ünal Baysan Kültür Merkezi’nde sanatseverlerle buluştu. Yoğun ilgi gören konser, müzik ve edebiyatın güçlü bir birlikteliğine sahne oldu.
Bu özel gecede Fazıl Say, büyük beğeni toplayan solo piyano eserlerinin yanı sıra yeni bestelerinden ve şarkılardan oluşan seçkin bir repertuvar sundu. Konserde, Say’ın Nâzım Hikmet, Metin Altıok, Ahmed Arif, Ahmet Telli, Ahmet Erhan ve Murathan Mungan gibi Türk edebiyatının unutulmaz şairlerinden esinlenerek bestelediği eserler de yer aldı.
Şiirle müziği buluşturan bu özel repertuvarda Fazıl Say’a, başarılı sanatçı Seda Kırankaya eşlik etti. Klasik müziğin evrensel diliyle şiirsel anlatımı harmanlayan konser, izleyicilere unutulmaz ve benzersiz bir sanat deneyimi yaşattı.














































