Silivri Belediyesi’nden 120 Çocuk İçin Toplu Sünnet Şöleni

0
44

Silivri Belediyesi, anlaşmalı hastanelerde modern cerrahi yöntemlerle ve hijyenik koşullarda sünnet işlemlerini gerçekleştirdiği 120 erkek çocuk için muhteşem bir Toplu Sünnet Şöleni düzenledi. Coşku ve neşeyle gerçekleştirilen etkinlikte, çocukların ve ailelerin mutluluğu ön plana çıktı.

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, şölende yaptığı konuşmada, “Evlatlarımızın mutluluğuna ortak olduğumuz bu özel gecede ailelerimizle birlikte dualar ettik, oyunlar oynadık, müzikler eşliğinde doyasıya eğlendik. Onların yüzlerindeki tebessüm, bizlere en büyük armağan oldu.” ifadelerini kullandı.

Balcıoğlu, ayrıca “Rabbim bizlere damatlıklarını da görmeyi nasip etsin. Bora ağabeyiniz her zaman yanınızda çocuklar…” diyerek, çocuklara olan destek ve sevgisini vurguladı.

Etkinlikte, aileler ve çocuklar keyifli anlar yaşarken, toplu sünnet işleminde görev alan sağlık personelinin de özverili çalışmaları takdir topladı. Silivri Belediyesi, böyle etkinliklerle ailelerin ve toplumun bir araya gelmesine katkıda bulunmaya devam ediyor.