Silivri Kent Konseyi Başkanı Nursel Erel’den Bora Balcıoğlu Açıklaması
Silivri Kent Konseyi Başkanı Nursel Erel, Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu’nun gözaltına alınmasına ilişkin yazılı bir açıklama yaptı.
Silivri Kent Konseyi Başkanı Nursel Erel, Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu’nun gözaltına alınmasına ilişkin yazılı bir açıklama yaptı.
Erel, halkın oylarıyla göreve gelen Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu’nun gözaltına alınmasının kendilerinde derin üzüntü yarattığını belirterek, hukuk devleti ilkelerinin önemine dikkat çekti.
Açıklamasında yargı süreçlerinin bağımsızlık, tarafsızlık ve adalet ilkeleri doğrultusunda yürütülmesi gerektiğini vurgulayan Erel, masumiyet karinesinin ve hukuki güvencelerin herkes için eksiksiz uygulanmasının temel bir gereklilik olduğunu ifade etti.
Bora Balcıoğlu’nun bugüne kadar sergilediği kamu hizmeti anlayışı ve Silivri’ye olan bağlılığına işaret eden Erel, Başkan Balcıoğlu’nun masumiyetine olan inançlarını koruduklarını belirtti.
Nursel Erel, sürecin adil ve şeffaf bir şekilde yürütülmesini beklediklerini kaydederek, gerçeğin hukuk çerçevesinde en kısa sürede ortaya çıkarılmasını temenni ettiklerini söyledi.+
Yorumlar 0