Erhan Güzel: “Silivri Halkının İradesine Sahip Çıkmaya Devam Edeceğiz”
Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel, Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu ve beraberindeki isimlere destek vermek amacıyla Silivri’de bulunduklarını açıkladı.
Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel, Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu ve beraberindeki isimlere destek vermek amacıyla Silivri’de bulunduklarını açıkladı.
Başkan Güzel, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Nuri Aslan, yol arkadaşları ve Silivrili vatandaşlarla birlikte Silivri Adliyesi ile Silivri Belediyesi önünde süreci yakından takip ettiklerini belirtti.
Dayanışma içinde olduklarını vurgulayan Güzel, temennilerinin Bora Balcıoğlu ve beraberindeki isimlerin özgürlüklerine kavuşmaları olduğunu ifade etti. Silivri halkının iradesine ve demokrasiye sahip çıkmaya devam edeceklerini dile getiren Güzel, hukuki sürecin adalet ve hukuk çerçevesinde sonuçlanmasını beklediklerini kaydetti.
Silivri’de gün boyunca devam eden dayanışma ziyaretlerinde vatandaşlar, belediye binası önünde bir araya gelerek destek mesajları verdi. Başkan Erhan Güzel de Silivri halkıyla birlikte süreci takip etmeyi sürdüreceklerini belirtti.



Yorumlar 0